Legal consultants


Wij zijn goed

Op het Bureau werken mensen met meer dan twintig jaar juridische en proceservaring en getalenteerde business profesionals. Op deze wijze bieden wij onze zakelijke klanten een netwerk van innovatieve bedrijfsoplossingen en uitstekende juridische ondersteuning. Voor onze particuliere klanten bieden wij hands-on-mentaliteit diensten en gedegen service.

Wij zijn er wanneer u ons nodig hebt

U hebt ons misschien niet dagelijks nodig. Mocht u ons nodig hebben, dan zijn wij bereikbaar, ook al is het maar voor één vraag. Onze juridische experts weten zo ongeveer alles op het gebied van arbeids-, civiel en sociaal zekerheidsrecht met vennootschapsrecht. Onze business professionals helpen u snel op weg. U bent dus in goede handen.

Wij zijn er voor u

Wij staan met u en voor u. Samen ontwikkelen wij een strategie om tot de beste oplossingen te komen en zorgen wij ervoor dat u de juridisch aspecten van uw bedrijf volledig in beeld heeft én houdt.

Wij houden van koffie

Onze specialisten blijven graag met u (en uw onderneming) in contact. Wij zien graag dat het goed met u gaat. Daarom helpen wij met uw corporate housekeeping, ontwikkelen wij (strategische, financiële of business) plannen, coachen wij directieleden en organiseren wij trainingen voor managers en HRM-medewerkers. Tijdens lunchmeetings hoort u de laatste trends, leert u collega-ondernemers kennen en beperken wij eventuele juridische schade, opdat u een succesvolle relatie met uw klanten en leveranciers behoudt.

Wij geven aan goede doelen

Dankzij u besteedt het Bureau een deel van de winst aan warme iniatieven. Zo hebben wij dit jaar een schaap geadopteerd op een boederij, tenten en dekens gekocht voor Syrie, een lesprogramma voor een achterstandswijk gesponsord en een donatie gedaan aan de voedselbank.

Wij zijn niet duur  

Gun u zelf het voordeel en ervaar het verschil. Neem een abonnement op één van onze diensten: voor bedrijven vanaf € 125 (excl. btw) per maand en voor particulieren € 45 (excl. btw) per maand.

Wat zit in het abonnement?

U kunt onbeperkt telefonisch afstemmen met een jurist en u koopt voordelig een aantal uren in, die u kunt inzetten voor zaken, zoals het opstellen en beoordelen van contracten, onderhandelen met een tegenpartij of uw werkgever of een procedure. In een persoonlijk gesprek beoordelen wij samen welke expertise en uren u nodig heeft. Dat kan bij u maar ook bij ons in Nijmegen, bent u welkom. Bel voor een afspraak 024 - 679 2804.