Tarieven

Tarieven

Voor particulieren

UWV - Gesprek, opstellen bezwaarschrift en begeleiding
€175

Een gesprek, het in overleg opstellen van uw bezwaarschrift en begeleiding bij de hoorzitting van het UWV. Excl. griffierechten.

€175
UWV - Hoger beroep bij de rechtbank
€350

Excl. griffierechten.

€350
SVB - Gesprek, opstellen bezwaarschrift en begeleiding
€175

Een gesprek, het in overleg met u opstellen van uw bezwaarschrift en een begeleiding op de hoorzitting bij de SVB. Excl. griffierechten.

€175
SVB - Hoger beroep bij de rechtbank
€350

Excl. griffierechten.

€350
Gemeente - Gesprek, opstellen bezwaarschrift en begeleiding
€175

Hulp nodig bij de aanvraag? Een afwijzend besluit gehad? Een gesprek, het opstellen van een bezwaarschrift of het opstarten van een bemiddelend gesprek en een hoorzitting bij de gemeente. Excl. griffierechten.

€175
Gemeente - Hoger beroep bij de rechtbank
€350

Excl. griffierechten.

€350
Werk
€125

De specialisten van Sureste Adviseurs coachen u achter de schermen op behoud van werk (bij vermeend disfunctioneren of ziekte) of een begeleiding naar een goede vertrekregeling. Denk ook aan het controleren van contracten, concurrentie- en relatiebeding, optieregelingen en bonussen. Het genoemde tarief is per uur, met de mogelijkheid van budgetafspraken.

€125
Zorg
€125

Heeft u onenigheid met uw zorgverzekering over vergoedingen? Is een operatie niet goed gegaan of bent u onheus bejegend door een zorgprofessional in een zorginstelling? De kosten van bijstand en begeleiding zijn € 125 per uur met de mogelijkheid van budgetafspraken.

€125
Pensioen
€150

Vragen over uw pensioen? Komt uw werkgever de afspraken in de cao niet na of twijfelt u of u aan het einde van uw werkzame carrière voldoende pensioen opbouwt? Vraag om een pensioencheck.

€150
Consumentenrecht
N.t.b.

Wordt uw auto te duur gerepareerd of juist onkundig? Is uw wasmachine na 12 maanden stuk en moet u zelf de kosten betalen? Is uw vlucht vertraagd of uitgevallen en krijgt u geen schadevergoeding? Ruzie met de buren? De specialisten van Sureste Adviseurs staan u graag bij. Onderzoek of het inkopen van uren iets voor u is.

N.t.b.

Voor bedrijven

Strippenkaart
€79,95

De strippenkaart is een uitgelezen dienst voor ondernemers, die vaak kleine vragen hebben en snel willen schakelen. Met een strippenkaart:

  • krijgt u 8 uur juridische bijstand per jaar, die u naar eigen inzicht mag inzetten
  • krijgt u persoonlijk en deskundig advies;
  • kunt u juridische stukken, documenten en contracten laten toetsen;
  • kunt u allerhande, kleine juridische vragen aan ons voorleggen;
  • en krijgt u 5% korting op ons uurtarief, indien er onverhoopt toch een procedure komt of contracten op maat gemaakt moeten worden.
€79,95
Contracten opstellen
€150

Een bespreking en revisie van contracten voor een vast bedrag (vanaf € 150).

€150
Algemene voorwaarden opstellen
v.a. €500
v.a. €500
Onenigheid over contracten of afspraken
€125

Iedere ondernemer of particulier heeft dagelijks te maken met het overeenkomstenrecht. De meeste huis-tuin-en-keuken-handelingen geven zelden problemen. Naarmate het contractuele belang groter wordt en de overeenkomst moeilijker, nemen de kansen op onenigheden toe. Denkt u maar eens aan een verschillende uitleg van wat is afgesproken en de vraag of de ander de afspraken wel goed is nagekomen en wat de (rechts)gevolgen hiervan zijn. U kunt diegene dan, onder bepaalde voorwaarden, aansprakelijk stellen voor de schade. Het omgekeerde kan ook voorkomen: u wordt zelf aansprakelijk gesteld. Sureste Adviseurs adviseert en procedeert over alle kwesties, die met het contractenrecht te maken hebben. Zo maken wij heldere en korte contracten zonder ruimte voor interpretaties. Ook beoordelen wij uw kansen in een procedure en proberen wij de zaak in goed overleg tot een oplossing te brengen. Als dat niet lukt zorgen wij voor een adequate ondersteuning bij een procedure.

€125

Deze kosten zijn inclusief gratis rechtskundige bijstand bij de rechter.
Griffierecht en deurwaarderskosten worden vooraf voldaan.

Genoemde bedragen zijn exclusief btw.

Scroll naar top