Tarieven

Tarieven

Voor particulieren

UWV - Gesprek, opstellen bezwaarschrift en begeleiding
€175

Een gesprek, het in overleg opstellen van uw bezwaarschrift en begeleiding bij de hoorzitting van het UWV. Excl. griffierechten.

€175
UWV - Hoger beroep bij de rechtbank
€350

Excl. griffierechten.

€350
SVB - Gesprek, opstellen bezwaarschrift en begeleiding
€175

Een gesprek, het in overleg met u opstellen van uw bezwaarschrift en een begeleiding op de hoorzitting bij de SVB. Excl. griffierechten.

€175
SVB - Hoger beroep bij de rechtbank
€350

Excl. griffierechten.

€350
Gemeente - Gesprek, opstellen bezwaarschrift en begeleiding
€175

Hulp nodig bij de aanvraag? Een afwijzend besluit gehad? Een gesprek, het opstellen van een bezwaarschrift of het opstarten van een bemiddelend gesprek en een hoorzitting bij de gemeente. Excl. griffierechten.

€175
Gemeente - Hoger beroep bij de rechtbank
€350

Excl. griffierechten.

€350
Werk
€125

De specialisten van Sureste Adviseurs coachen u achter de schermen op behoud van werk (bij vermeend disfunctioneren of ziekte) of een begeleiding naar een goede vertrekregeling. Denk ook aan het controleren van contracten, concurrentie- en relatiebeding, optieregelingen en bonussen. Het genoemde tarief is per uur, met de mogelijkheid van budgetafspraken.

€125
Zorg
€125

Heeft u onenigheid met uw zorgverzekering over vergoedingen? Is een operatie niet goed gegaan of bent u onheus bejegend door een zorgprofessional in een zorginstelling? De kosten van bijstand en begeleiding zijn € 125 per uur met de mogelijkheid van budgetafspraken.

€125
Pensioen
€150

Vragen over uw pensioen? Komt uw werkgever de afspraken in de cao niet na of twijfelt u of u aan het einde van uw werkzame carrière voldoende pensioen opbouwt? Vraag om een pensioencheck.

€150
Consumentenrecht
N.t.b.

Wordt uw auto te duur gerepareerd of juist onkundig? Is uw wasmachine na 12 maanden stuk en moet u zelf de kosten betalen? Is uw vlucht vertraagd of uitgevallen en krijgt u geen schadevergoeding? Ruzie met de buren? De specialisten van Sureste Adviseurs staan u graag bij. Onderzoek of het inkopen van uren iets voor u is.

N.t.b.
Inkoop uren
€45

Vaak is het voordeliger om uren in te kopen en deze zelf vrij te besteden dan het uurtarief van € 125. Voor een bedrag van € 45 per maand krijgt u 8 uur bijstand per jaar, die u zelf mag inzetten. Neem contact met ons op en vraag naar de folder voor meer informatie.

€45

Voor bedrijven

Contractmanagement
€95

Al uw verplichtingen en die van uw klanten inzichtelijk in een systeem, het signaleren van verbeterpunten, het verzorgen van de communicatie in het kader van nakoming van afspraken en de beoordelingsmomenten voor het opnieuw onderhandelen en afsluiten van contracten. De inzet van een contract manager bedraagt €95 per uur. Kosten kunnen ook op projectbasis overeengekomen worden.

€95
Ambtelijk secretaris
€65

Een goede secretaris is de drijfkracht van iedere OR. Het instellen, ondersteunen en trainen van de OR met agendabeheer en notuleren (€65 per uur).

€65
Vertrouwenspersoon
€95

Een goede begeleiding van uw werknemers ter voorkoming van conflicten of het snel en vakkundig oplossen daarvan, verdient iedere werkgever die goed voor zijn personeel zorgt. De inzet van een vertrouwenspersoon van Sureste Adviseurs levert uw bedrijf meerwaarde op en voorkomt uitval van uw personeel en dure procedures. De inhuur van een integere en stevige vertrouwenspersoon van Sureste Adviseurs bedraagt €95 per uur.

€95
Een zieke werknemer en UWV
€500

Als werkgever hebt u veelal een belang dat uw werknemer een WIA of IVA krijgt. Voor een bespreking, het opstellen van het bezwaarschrift (ook in het kader van een boete of verlenging naar een het derde ziektejaar) en de begeleiding op de hoorzitting bij het UWV betaalt u als werkgever een vast bedrag van €500.

€500
Corporate governance
€125

De ondersteuning van uw bedrijfsprocessen, het opstellen en reviseren van protocollen en huisregels, bezien vanuit een juridisch en due diligence oogpunt (€ 125 per uur).

€125
Reorganisaties en ontslag
N.t.b.

Sureste Adviseurs werkt samen met banken om ondernemers te ondersteunen in hun bedrijfsrestructering. Met u en de HR managers / business coaches van Sureste Adviseurs zorgen wij voor een flexibele workforce en een wendbare organisatie met verhoogd werkgeluk. Door onze creatieve zorg, speelse oplossingen en voortreffelijke onderhandelingsvaardigheden halen wij het beste uit iedere situatie. Kosten zijn op aanvraag.

N.t.b.
Contracten opstellen
€150

Een bespreking en revisie van contracten voor een vast bedrag (vanaf € 150).

€150
Legal counsel
€125

De specialisten van Sureste Adviseurs zijn geschoold in het contractenrecht, arbeidsrecht, sociaal zekerheidsrecht met een sterke affiniteit met het vennootschapsrecht. Het uurtarief is € 125.

€125
Inkoop uren
€125

Soms is het voordeliger om uren in te kopen. Voor een bedrag van €125 per maand krijgt u 8 uur bijstand voor uw bedrijf. Deze uren mag u zelf inzetten. Denk aan het opstellen van algemene voorwaarden, het opstarten van een rechtszaak of  de inhuur van een HRM-professional of een personal coach. Het voordeel is dat niet alle werkzaamheden van het urensaldo gaan. Zo kan Sureste Adviseurs u de service op maat bieden, die u nodig hebt. Vraag naar de folder voor meer informatie of neem telefonisch contact op.

Prijzen zijn exclusief btw en exclusief €50 reisuren.

€125
Belastingdienst
N.t.b.

Het kan gebeuren dat u een verschil van mening krijgt met de belastingdienst. Heel vervelend maar bij Sureste Adviseurs bent u in goede handen.

N.t.b.

Deze kosten zijn inclusief gratis rechtskundige bijstand bij de rechter.
Griffierecht en deurwaarderskosten worden vooraf voldaan.

Genoemde bedragen zijn exclusief btw.

Scroll naar top